Om meg

Vi har hatt den glede av å ha Nina både som kursdeltaker og senere som assistent ved våre NLP kurs. Som assistent ved våre kurs har Nina vært en ressurs både for oss kursholdere og våre kursdeltakere. Vi har vært trygge på at våre deltakere har vært i de beste hender når Nina har vært tilstede. Ønsker deg lykke til videre i ditt arbeid med å assistere mennesker i sin personlige utvikling.

Mette Helen Strand og Erling Skagseth

Alternativet kurs - og kompetansesenter

Nina har vært en enorm verdifull ressurs å ha som assistent og kollega på SuperPotensial Akademiet sine kurs. Hun er en seriøs og dyktig terapeut og coach som virkelig bryr seg om medmennesker. Nina sin tilstedeværelse, engasjement og positive utstråling sammen med hennes faglige kunnskap gjør henne til den dyktige coach og terapeut som hun er. Jeg anbefaler virkelig Nina på det varmeste.

Kenneth Soares

SuperPotensial Akademiet

Hei, velkommen til blomstre!

Jeg heter Nina Helen Berfjord, og jeg er blomstre. Jeg er gift og har tre barn.

Jeg er sertifisert NLP Master Coach og Enneagramsmaster fra Alternativet kurs og kompetansesenter, EFT Terapeut fra SuperPotensial Akademiet og hypnoterapeut utdannelse fra Chris Crew.

Å formidle ligger mitt hjerte nært, og som person er jeg engasjert, sosial og kreativ, og glad i den gode utviklende samtalen. Opp gjennom årene har min interesse for personlig utvikling inspirert meg til å lære meg selv å kjenne på både godt og vondt. Jeg har sett og lært at:

• ved å bli bevisst mine egne verdier
• ved å finne mine sterke og svake sider
• ved å sette meg mål og ha mot til å gå for det jeg brenner for

Dette har endret meg, og har gjort meg bevisst på mine valg og hva jeg ønsker å jobbe med.

Opprinnelig har jeg en utdannelse innenfor interiør og butikkplanlegging, og jeg har i mange år jobbet med å få frem interiøret og varene på en best mulig måte, slik at du får lyst til å kjøpe. Nå er det enkeltmenneskene jeg ønske å få frem i lyset, og for meg er coaching en spennende og kreativ prosess for utvikling av mennesker.

Fra jeg var liten har jeg vært mye ute på tur i skog og mark. Dette har gitt meg verdier som jeg ser er i meg den dag i dag. Jeg blir inspirert av naturen og dens endringer/utvikling, og via sansene våre får vi mye informasjon. Tenk bare på hva du ser, hører, lukter og smaker. For meg betyr også årstidene mye. De sier noe om at vi er i endring og utvikling gjennom hele året. Naturen har vist meg hvor mektig den kan være. Det synes jeg er fint å ta inn i det å være menneske, hvordan vi kan bli bevisst vår styrke til å vokse og utvikle oss. Ting jeg setter høyt er:

Mennesker - De nære relasjoner - Den gode samtalen - Raushet - Naturen - Øyeblikket

Gjennom bøker og blader finner jeg mye inspirasjon som gir meg nye tanker og ideer. Form, farge og interiør har vært en stor del av livet mitt, og gir meg fortsatt nye ideer til hvordan jeg kan bruke min kunnskap til å inspirere, motivere og utvikle andre til å se hva som bor i dem, og gi dem mening og glede til å blomstre i livet.

Jeg hører gjerne fra deg, så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat.