EFT

EFT kan bl.a. brukes til/ved:

  • Lav selvtillit, dårlig selvbilde/tro på seg selv
  • Fobier, som frykt for høyder, fly, lukkede rom, sprøyter, edderkopper, etc
  • Forskjellige typer angst, og generell frykt og bekymring
  • Traumatiske hendelser som fysisk/psykisk mishandling, ulykker etc.
  • Forstyrrende følelser som depresjon, sinne, negative tankemønstre osv.
  • Følelser relatert til avhengige mønstre som spising, røyking m.m.
  • Følelser relatert til fysiske tilstander som smerter, langvarig sorg, stress, allergi, og mye annet

Emosjonell Frihet Teknikk (EFT) er basert på en revolusjonerende ny oppdagelse, som bryter med vanlige oppfatninger innen tradisjonell psykologi. Det baserer seg på at årsaken til alle negative følelser skyldes en ubalanse i kroppens energiflyt.

Erfaringer viser at mennesker kan bli fri fra langvarige problemer som angst, smerter, fobier, overvekt, negative tanker, stress, dårlig selvbilde og selvtillit, etc. innen kort tid, uten bivirkninger med bruk av EFT.

EFT lindrer bemerkelsesverdig ofte symptomer ved hjelp av en lett banking med fingrene på en serie punkter på ansiktet og kroppen. Flere av disse punktene er de samme man bruker i akupunktur. EFT kalles derfor også for psykologisk akupunktur.

Der hvor det finnes en ubalanse, finnes det en blokkering av energiflyten. Blokkeringen kan sammenlignes med at du trekker ut antennekabelen til TVén og signalet forsvinner, og man må søke inn kanalene på ny. Man banker på disse punktene imens man fokuserer på det aktuelle problemet f.eks. søtsug, smerte, sinne, osv. Når energiflyten i kroppen og hjernen gjenopprettes, forsvinner bokstavelig talt problemet man jobbet med, og TV’en viser ett klart og tydelig bilde igjen på alle kanaler.

Det som er ekstra fascinerende med EFT er at du merker endringene der og da. F.eks. kan smerten forsvinne, angsten kan forsvinne, og du merker endringer fysisk og psykisk.

EFT er noe alle kan lære seg, og alle klienter får en personlig tilpasset veiledning som man selv kan bruke etter behandlingen.